Davant la situació d'alerta sanitària COVID 19 l'empresa ASADSL. Serveis Sanitaris com a empresa reconeguda per la Generalitat de Catalunya per la prestació de serveis a la dependència, realitzarà serveis mínims per atendre tots els usuaris de SAD. L'horari d'oficina serà de dilluns a divendres de 8 a15h, només s'atendrà el públic via telefònica en aquest horari en el telf. 93 540 28 37

PROTOCOLO EMPRESA ASAD, SL POR EL CORONAVIRUS
PROTOCOL EMES PER ASAD, SL POR CORONAVIR[...]
Documento Adobe Acrobat [715.2 KB]
13-3-2020Mesures-de-proteccio-coronaviru[...]
Documento Adobe Acrobat [126.4 KB]
nota informativa mesures laborals adopta[...]
Documento Adobe Acrobat [206.1 KB]
Protocol-de-coordinacio-Centre-de-dia-Se[...]
Documento Adobe Acrobat [124.2 KB]
nota-informativa-aines-i-coronavirus-pro[...]
Documento Adobe Acrobat [203.1 KB]
Es regula la qualificació del personal auxiliar d'atenció a les persones en situació de dependència.
ORDRE TSF/216/2019, de 28 de novembre, per la qual es regula la qualificació i l'habilitació professional del personal auxiliar d'atenció a les persones en situació de dependència.
Portal Jurídic de Catalunya.html
Documento HTML [83.7 KB]

Jornada organizada por la Asociación de discapacitados físicos de L'Hospitalet, debatiremos sobre la figura del Asistente personal en la Diversidad Funcional. 
Sábado 26 de Mayo. 10-14h. 
Lugar: Biblioteca Tecla Sala L'Hospitalet. 
Avda. Josep Tarradellas i Joan, 44

Dra. Esther Sánchez. Directora ASAD, SL

 

Jornades Interdiciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran que se celebran en Barcelona el 10 y 11 de marzo.

Viernes 10. 17,15h.  Mesa de Afectivitat i Sexualitat en la Gent Gran con una conferencia titulada: “Plaer sense data de caducitat”.Impartida por la Dra. Esther Sánchez, Directora de ASAD, y Presidenta de la Asociación Nacional de Salud sexual y Discapacidad (ANSYD)

 

 

 

Benvolguts/Benvolgudes,

 

Tal i com us vam anunciar la setmana passada, ACRA s’ha integrat en el Círculo Empresarial de Atención a las Personas (CEAPs) com a representant català d’aquest nou organisme estatal de la dependència. Cinta Pascual assumeix la presidència del CEAPs, que comptarà amb nou organitzacions autonòmiques i esdevé l’organisme estatal de la dependència més important d’Espanya.

El proper dimarts 18 d’octubre es celebrarà la presentació oficial del CEAPs a Madrid, a la qual us convidem. Trobareu la invitació en el document adjunt a aquest comunicat.

 

El dijous 17 de novembre es celebra la Jornada d’experiències d’implementació de la norma Libera Care, un esdeveniment en què s’exposaran les necessitats, dificultats, eines i reptes de les no subjeccions des d’una perspectiva eminentment pràctica i professional.

La jornada vol visibilitzar experiències d’èxit de l’àmbit social i sanitari, entre els que hi ha residències i centres de dia de gent gran i atenció sociosanitària. En els documents adjunts trobareu el programa de la jornada i el formulari d’inscripció.

ACRA coorganitza la jornada juntament amb La Unió, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Fundación Cuidados Dignos. La jornada es farà a la Universitat Ramon Llull (Barcelona) de 9 a 2 del migdia.

Us hi esperem!

 

 

 

CONSULTE NUESTRO APARTADO DE SERVICIOS 

CONTACTO

ASAD, S:L

 

PLAÇA ANTONI PUJADES I NIRELL 9 B  08328 ALELLA (BARCELONA)

 

Puede contactarnos llamando al telefóno : 93 540 28 37  o bien puede utilizar nuestro formulario.

Horario de atención

De lunes a viernes

9:00 a 14:00

17:00 a 20:00

ASAD, SL en redes sociales

234
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© APOYO SOCIO SANITARIO Y ASISTENCIA A DOMICILIO, SL